Karksi volikogu kiitis heaks spordisaali uueks ehitamise

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitzbergi gümnaasiumi võimla on püsinud aastaid samasugune. Joostud on kas puitpõrandal või kahe plaadirea laiusel kummiribal. Pallimänguvõimalusi on piiranud pärast väljakujoont vastu tulev kivisein. Nüüd andis volikogu lootust, et spordirajatis võib saada uue ilme.
Kitzbergi gümnaasiumi võimla on püsinud aastaid samasugune. Joostud on kas puitpõrandal või kahe plaadirea laiusel kummiribal. Pallimänguvõimalusi on piiranud pärast väljakujoont vastu tulev kivisein. Nüüd andis volikogu lootust, et spordirajatis võib saada uue ilme. Foto: Marko Saarm / Sakala

Juba kümme aastat tagasi räägiti Karksi-Nuia kooli võimlas lootusrikkalt, et varsti pääseb ehk uuendatud spordisaali, kus on pikem jooksurada ja parem palliväljak. Nüüd andsid vallajuhid heakskiidu spordikompleksi rekonstrueerimise plaanimiseks.

Kitzbergi gümnaasiumi direktori Jaak Israeli mäletamist mööda vaieldi Karksi-Nuias ka staadioni vajalikkuse üle kümme aastat. «Aga niipea kui staadion valmis sai, hakkasid võistlused tulema ja nüüd on juba tribüüne juurde tarvis.»

Volikogus spordikompleksist ettekannet tegemas käinud Israel selgitas, et heakskiit tähendab, et nüüd on vaja asuda projekteerima, et teada saada ümberehitamise hind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles