Meeste lohakus läitis treeneris ohulaterna

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallurid on võitnud seni peetud neli meistriliiga kohtumist, täna tuleb neil võõrustada SK Tapat. Pilt on tehtud mängul HC Viimsiga.
Viljandi käsipallurid on võitnud seni peetud neli meistriliiga kohtumist, täna tuleb neil võõrustada SK Tapat. Pilt on tehtud mängul HC Viimsiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond teenis laupäeval küll Valgas meistriliiga turniiritabelisse võidulisa, kuid võistkonna juhendajat Marko Koksi tegi mäng veidi ärevaks.

Treeneri selgitust mööda oli põhjus nadi mängupilt, seda eriti kohtumise alguses. «Kaheksandal minutil olime 1:2 kaotusseisus,» selgitas ta.

Hoolimata kehvast algusest saavutas Viljandi HC laupäeval meistriliiga debütandi Valga Kävali üle maadlejate keeli väljendudes seljavõidu: poolaja lõpuks mängisid viljandlased end 15:7 eduseisu ning võitsid kohtumise 27:19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles