Võhma lähedal hukkus jalgrattur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma lähistel hukkus joobes autojuhi Toyota ette jäänud jalgrattur.
Võhma lähistel hukkus joobes autojuhi Toyota ette jäänud jalgrattur. Foto: Marko Saarm

Täna kell 13.43 sai politsei teate Võhma lähedal juhtunud liiklusõnnetusest, milles hukkus jalgrattaga sõitnud 74aastane naine.

Politsei pressiesindaja Kerly Peiteli teatel sõitis auto ratturile otsa Võhmast 200–300 meetrit Suure-Jaani pool. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Toyota Avensise roolis olnud joobes 68-aastane Uuno Võhmast Olustvere suunas, kus põrkas kokku jalgrattaga sõitnud 74aastase Leidaga. Õnnetus juhtus hea nähtavusega kohas, valgel ja heade ilmaoludega ajal.

Pärast kokkupõrget sõitis Uuno veel 300 meetrit edasi ja kaldus siis teelt välja põllule, kuhu tema auto kinni jäi.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk ütles, et kuigi selle liiklusõnnetuse põhjus on veel selgitamisel, on oluline ära märkida fakt, et sõiduauto roolis oli alkoholijoobes mees. "Politsei kutsub inimesi üles jätkuvalt teatama joobekahtlusega juhtidest, kelle sõidumaneer võimalikust purjutamisest vähemalgi moel märku annab. Olgu selleks suured pöörderaadiused, keelatud manöövrid, oma sõiduvööndist välja kaldumine, põhjuseta peatumine ja äkkpidurdused. Ka sõelumine, põhjendamatult madal sõidukiirus, ohtlikud möödasõidud, sisselülitamata tuled või muud sarnased viited. Need on ohukohad, mis võiksid kaasliiklejate tähelepanu püüda," kirjeldas operatiivjuht.

Politseile sellise info andes jääb juba korrakaitsjate selgitada, mis täpsemalt on ohtlike sõiduvõtete põhjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles