Raamatukogus tuleb loodusõhtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarbijakaitseameti nõustamispunkt kolib märtsis senisest asukohast Viljandis linnaraamatukokku.
Tarbijakaitseameti nõustamispunkt kolib märtsis senisest asukohast Viljandis linnaraamatukokku. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval, 22. oktoobril kell 17.30 algab Viljandi linnaraamatukogu kolmanda korruse näitustesaalis loodusõhtu «Soome laht – noore mere tervis ja unikaalne loodus». Õhtu külaline on Lennart Lennuk.

Soome lahte on peetud maailma enim reostunud veekoguks. Samas on ta Läänemere kui maailma noorima mere oluline osa. Loodusõhtul saab teada, kuidas Soome lahel praegu läheb ja mil moel on meri mõjutanud ümberkaudseid inimesi. Tutvustatakse Soome lahe elusloodust mikroskoopilistest vetikatest kuni suurte mereimetajateni. Vaatluse alla tulevad ka võõrliigid, mikroprügi, veeõitseng, naftareostus, laevaliiklus, mürkained ja teadustegevus.

Loodusõhtu on tasuta. Osavõtust palutakse teada anda keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialistile Reet Vaiksalule telefonil 5308 3344 või e-posti teel Reet.Vaiksalu@keskkonnaamet.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles