Konkurendi tehtud kingitus nurjas Tääksi meeste püüdluse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tääksi meeskonna (triibulises vormis) selle hooaja viimaseks Eesti meistrivõistluste mänguks jäi 4. oktoobril koduväljakul peetud kohtumine FC Otepääga, milles ta võttis ülisuure võidu.
Tääksi meeskonna (triibulises vormis) selle hooaja viimaseks Eesti meistrivõistluste mänguks jäi 4. oktoobril koduväljakul peetud kohtumine FC Otepääga, milles ta võttis ülisuure võidu. Foto: Auli Õnne-Vainaru

Hooaja viimasest mängust loobunud konkurent kinkis Tääksi klubi meestele võidu, ent kergelt tulnud kolm tabelipunkti neid ei rõõmustanud, sest võidu kõrval oli neil tarvis ka ohtralt väravaid.

Eesti jalgpalli meistrivõistluste kolmandas liigas eduka hooaja teinud SK Tääksi lootis turniiri lõpuni jätkata võitlust koha pärast aste tugevamas seltskonnas. Paraku läks see võimalus luhta, sest maaülikooli spordiklubi esindus jättis laupäeval Suure-Jaanis kavas olnud mängule tulemata.

«Veel enne viimast vooru lootsime üleminekumängudele jõuda, aga konkurendi loobumise tõttu jäime kehvema väravate vahega oma grupis kolmandaks,» nentis Tääksi meeskonna juhendaja Indrek Jegorov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles