Viljandlased andsid krossisarjas tooni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi sõitjatele kuulus sügiskrossisarja kokkuvõttes kuus esikolmikukohta. Pildil ees juunioride võitja Kristjan Johanson. Tema järel tulevad meesteklassi parim Josten Vaidem ja sarja teisena lõpetanud Greg Hallop. Pilt on tehtud Viljandi etapil.
Viljandi rattaklubi sõitjatele kuulus sügiskrossisarja kokkuvõttes kuus esikolmikukohta. Pildil ees juunioride võitja Kristjan Johanson. Tema järel tulevad meesteklassi parim Josten Vaidem ja sarja teisena lõpetanud Greg Hallop. Pilt on tehtud Viljandi etapil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti jalgratturite sügiskrossisarja etappidel oli Viljandi klubi sõitjaid võimatu mitte märgata. Ja põhjus polnud nende erksates võistlusrõivastes, vaid eelkõige tublis sõidus.

Kaheksast osavõistlusest koosnenud karikasari sai pühapäeval lahenduse Tallinnas Nõmmel ning Viljandi klubist pälvisid võidutrofee Kristel Sandra Soonik 14-aastaste neidude arvestuses, Kristjan Johanson juunioride seas ja Josten Vaidem meeste klassis. Kõik kolm olid võidukad ka viimasel etapil.

Nagu ütles Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson, oli Nõmme rada, mis oli eelmistel hooaegadel olnud üks sarja kergemaid, tänavu tundmatuseni muutunud. «Ette oli valmistatud raske, tehniline ja huvitav ring, millel olid väga järsud ja keerulised laskumised, kunsttõkked, liivalõik ning trepijooks. Samuti oli rajal rohkesti juurikaid ja korralikke tõuse,» kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles