Vanakraamiturg lõpetab sel nädalal välishooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanakraamiturgusid on Viljandis nüüdseks peetud juba neli ja pool aastat ning need on endiselt müüjate ja ostjate seas populaarsed.
Vanakraamiturgusid on Viljandis nüüdseks peetud juba neli ja pool aastat ning need on endiselt müüjate ja ostjate seas populaarsed. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis populaarseks saanud vanakraamiturg on sel laupäeval viimast korda õues ning novembri algul kolitakse Sakala keskuse ruumidesse.

Tuleva aasta mais möödub viis aastat päevast, mil Viljandis koguneti täikale esimest korda. Toredale traditsioonile panid aluse Andra Kütt ja Kiti Põld, kes esimest täikat korraldades avaldasid lootust, et see kujuneb aastaringseks ettevõtmiseks.

Nüüdseks on algatajate soov täitunud ning rahvas koguneb külmal ajal kauplema kord kuus ja suvel kaks korda kuus. Peatselt alustatakse vanakraamituru sisehooaega ning korraldajad loodavad, et müüjaid ja ostjaid ikka jagub ning tuleb aina juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles