Startijate nimekiri venib üha pikemaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal tegi Viljandi linnajooksul ajalugu keenialane Ibrahim Mukunga. Esimese mustanahalise mehena selle jooksu võitnud sportlase nimele jääb suure tõenäosusega ka 13,7 kilomeetrise raja rekord.
Eelmisel aastal tegi Viljandi linnajooksul ajalugu keenialane Ibrahim Mukunga. Esimese mustanahalise mehena selle jooksu võitnud sportlase nimele jääb suure tõenäosusega ka 13,7 kilomeetrise raja rekord. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval 59. Viljandi linnajooksule minejate hulk on kosunud oodatud tempos: põhidistantsile oli end eilseks kirja pannud üle 200 inimese.

Nagu ütles jooksu peakorraldaja kohustustes olev Viljandimaa spordiliidu juht Ilmar Kütt, on eelregistreerimine kulgenud rahulikult ning võib eeldada, et põhijooksule koguneb ligemale 250 startijat ehk umbes sama palju rahvast kui läinud aastal.

Eile andis üks Eesti tugevamaid jooksumehi Tiidrek Nurme korraldajatele teada, et osaleda soovib ka mullune võitja Ibrahim Mukunga. «Mukungale meeldis Viljandi rada väga, sest see meenutas veidi tema kodumaa maastikku. Samuti oli ta vaimustuses publiku soojast vastuvõtust ja võistluse heast korraldusest,» kõneles keenialase võõrustaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles