Rattamatkade hooaeg lõppes loosimisega

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi korraldatud matkasarja esimene retk viis traditsiooniliselt Varesemägedesse ja seal käis tänavu ka kõige rohkem inimesi, 394.
Viljandi rattaklubi korraldatud matkasarja esimene retk viis traditsiooniliselt Varesemägedesse ja seal käis tänavu ka kõige rohkem inimesi, 394. Foto: Madis Luik

Sel hooajal võttis Viljandi rattaklubi korraldatud pühapäevastest rattamatkadest osa 731 inimest, mida on ligi poolesaja võrra rohkem kui mullu.

Liikumisaastale pühendatud hooaeg sai alguse 20. aprillil Varesemägedest ning 16 retke sihtpunktideks olid Viljandi lähiümbruse spordirajatised. Sari lõppes laupäeval Sürgavere spordihoone juures.

731 ratturit osalesid hooaja peale kokku 4272 korral. Peaauhinnaks välja pandud jalgratta loosimisest said osa võtta need, kes olid käinud vähemalt 13 matkal. Sellega oli hakkama saanud 126 meest ja naist, nende hulgast 37 inimest olid kaasa teinud kõik sõidud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles