Pühapäevased rattamatkad kogusid populaarsust

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel hooajal võttis Viljandi rattaklubi korraldatud pühapäevastest rattamatkadest osa 731 inimest, mida on ligi poolesaja võrra rohkem kui mullu.

Rattaklubi president Veiko Šmidt avaldas heameelt selle üle, et jalgratas on viljandimaalaste seas muutumas aina populaarsemaks sportimisvahendiks. „Ma ei saa öelda, et meie matkade osavõtjaskond oleks viimasel ajal plahvatuslikult kasvanud, kuid suund on siiski selgelt ülespoole. Tegemist on kindla traditsiooniga, mille taolist ma mujal Eestis ei tea,” sedastas ta.

Hooaja viimase, järjekorras 16. matka sihtpunkt oli Sürgavere spordihoone. Seal loositi välja ka sarja auhinnad. Väiksemate auhindade loosimisel said osaleda need, kes läbisid vähemalt viis matka. Peaauhinnaks olnud jalgrats loositi välja nende vahel, kes olid oma nime kirja pannud vähemalt 13 tänavusel matkal. Uue sõiduriista omanikuks sai Anatoli Minin, kellel jäi vahele vaid üks retk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles