Muuseum võib spordikeskusele avada riigi rahani viiva luku

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: montaaž / Elmo Riig / Marko Saarm / Sakala

Viljandi muuseumist võib saada kiratseva Holstre-Polli tervisespordikeskuse tühja rahakoti täitja, sest mõlema tulevikus plaanitakse muudatusi, mis viiksid asutused ühiste omanike kätte.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg ootab võimalust istuda kultuuriministeeriumi esindajatega laua taha, et rääkida läbi Viljandi muuseumi sihtasutuse loomisega seonduv, ning tunnistab, et ka Holstre-Polli keskuse rahastamine tuleks riigiga üle vaadata. Seega pole võimatu, et need kaks teemat tulevad lauale korraga ning Viljandi osalemine muuseumi töös võib avada riigi rahakoti tervisespordikeskusele.

Kultuuriministeerium on Holstre-Pollit puudutavas väga kidakeelne. Kantsler Paavo Nõgene teatas, et ei tea tervisekeskuse praegustest ja tulevastest plaanidest midagi, sest see kuulub siseministeeriumi haldusalasse ning ametlikku ettepanekut pole selle kohta tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles