Koduse sarja kolmas kipub Euroopasse tiitlit noolima

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Liguri selle hooaja säravaimaks saavutuseks võib pidada Euroopa rallikrossi meistrivõistluste Belgia etapi kolmandat kohta. Eesti meistrivõistluste Super 1600 võistlusklassi pronksmedal teda sel määral ei rõõmustanud.
Janno Liguri selle hooaja säravaimaks saavutuseks võib pidada Euroopa rallikrossi meistrivõistluste Belgia etapi kolmandat kohta. Eesti meistrivõistluste Super 1600 võistlusklassi pronksmedal teda sel määral ei rõõmustanud. Foto: Aivar Kaljusaar

Karksi-Nuia autosportlane Janno Ligur seab juba uueks hooajaks sihte, ehkki eelmine võistlusaasta jõudis lõpule alles möödunud nädalavahetusel.

Tänavu tegi Ligur kaasa kahes sarjas: alustas ta Eesti meistrivõistluste etappidega ja hiljem lisandusid Euroopa meistrivõistluste etapid. Hooaeg lõppes kodumaal kolmanda ja Euroopa sarjas seitsmenda kohaga.

Nagu noormees ise tõdes, ei läinud hooaeg päris loodetult. Koos isa Jaanus Liguriga kevadel püstitatud eesmärk oli võtta Eesti meistri tiitel ja jõuda Euroopas aastatagusest kohast kõrgemale. Juba ette oli teada, et üks Euroopa etappidest kattub koduse etapiga, nii et Eesti meistri tiitli pälvimiseks oleks tulnud võtta kõikidelt etappidelt maksimaalne tulemus. Paraku kõik nii ladusalt ei läinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles