Valla- ja linnajuhid näitasid Erich Palmile rohelist tuld

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Palm tutvustas neljapäeval Viljandimaa omavalitsuste liidu vanematekogule oma plaane vastas küsimustele.
Erich Palm tutvustas neljapäeval Viljandimaa omavalitsuste liidu vanematekogule oma plaane vastas küsimustele. Foto: Elmo Riig

Siseminister Hanno Pevkuri poolt Viljandi maavanema kandidaadiks esitatud endine Pärsti vallavanem Erich Palm sai omavalitsuste liidult uude ametisse asumiseks rohelise tule. Lõpliku otsuse langetab siiski valitsus.

Ehkki omavalitsute liidul pole võimu pealinnas sepistatud otsust tagasi lükata, nõuab seadus, et liit peab uue tulija suhtes arvamuse välja ütlema. Selle vormistamiseks korraldati neljapäeva õhtul vanematekogu koosolekul salajane hääletus.

24 Viljandimaa vallavanemast, linnapeast ja volikogu esimehest võttis hääletusest osa 21. Seega pidi kandidaat positiivse hinnangu pälvimiseks saama vähemalt 11 poolthäält ning see läks tal ka korda. Palmi maavanemaks asumise poolt oli 13 ja vastu seitse omavalitsusjuhti. Üks jäi erapooletuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles