Juhtkiri: Minimaalne pingutus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Teade, et eilseks Pärnu kohtumajja kavandatud istung, millel pidi arutatama suurpettur Peeter Kaaresele kolm aastat tagasi mõistetud tingimisi vangistuse täitmisele pööramist, jäi kohtualuse haigestumise tõttu teist korda ära, pani ilmselt nii mõnegi inimese mõtlema: jälle!

Ei saa küll kindlalt väita, nagu oleks Kaares terve kui purikas, ent tema varasematest tegudest tulenevalt tekitab selline asjade käik kindlasti küsimusi. Meenutagem, et süüdi mõisteti ta viimati ju haigekassalt raha väljapetmises ja ka selles skeemis olid arstitõendid kasutusel.

Arvestades Peeter Kaarese senist käekirja, on kohtul põhjust suhtuda väitesse, et ta on haige, suure kahtlusega. Seega tahaks loota, et edaspidi teeb kohus nähtavaid pingutusi ning kasutab kõiki enda käsutuses olevaid vahendeid, et tuvastada, kas kõik on tõepoolest nii, nagu öeldakse ja kirjutatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles