Viljandi teenis kolmanda võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC 36-aastane kogenud mängija Kristo Järve (palliga)
Viljandi HC 36-aastane kogenud mängija Kristo Järve (palliga) Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond alistas kolmapäeval Viljandi spordihoones peetud kohtumises 35:25 HC Viimsi / Tööriistamarketi ning teenis sellega oma hooaja kolmanda võidu.

Viljandi meeskonna treeneri Marko Koksi sõnul olid võidunumbrid küll soliidselt suured, kuid mäng ise oli raske ning edu nimel pidi kogu võistkond kõvasti pingutama. «Võidu võti oli täna hea kaitsemäng,» lausus Koks, kes tõstis esile meeskonna väravavahi Rasmus Otsa suurepärast esitust.

Viljandi meeskonna suurimad väravakütid olid täna Ott Varik, Kristo Järve ja Karl Roosna, esimene neist viskas seitse, Järve ja Roosna kontole kogunes tabamusi kuus.

Viljandi meeskond jätkab meistriliigat täiseduga ning peab oma järgmise kohtumise 18. oktoobril piirlinnas Valga Kävaliga.

Kodusaalis saab meeskonda aga mängimas näha juba esmaspäeval, kui Viljandi HC alustab Balti Challenger liigat mänguga Valgevene meeskonna HC Vitjaziga. Kohtumine algab Viljandi spordihoones kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles