Kümned pensionärid andsid keppidele valu

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tähistati Paala järve ääres eakate päeva sportliku pärastlõunaga, kus välkusid sajad kõnnikepid.
Eile tähistati Paala järve ääres eakate päeva sportliku pärastlõunaga, kus välkusid sajad kõnnikepid. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Ära jooksma kipu sa, ära keppi liputa. Kepp ei ole koerasaba, käte kõrguseks jääb naba» – need on vaid mõned read Viljandi pensionäride liidu kepikõndijate rühma hümnist, mis kanti eile ette Paala järve ääres.

Kui pensionäride liidu kepikõndijad astuvad ümber Paala järve, siis enamasti teevad nad seda kuue või seitsmekesi kolm korda nädalas. Veronika Ariva sulest pärit luuletuse ette kandnud Laura Kink on üks neist. Eile tähistati aga rahvusvahelist eakate päeva ja see tõi järvetiirule paarsada väärikas eas tervisesportlast.

Kohale tuldi nii ühe kui kahe kepiga, aga ka keppideta – pensionäride liidu juhatuse esimees Jaak Värnik sõnas, et oluline on hoopis see, et kõik saaksid mõnusalt aega veeta. Sinna juurde kuulusid ka Ain Arula lõõtsamäng ja naiskodukaitsjate keedetud supp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles