Viljandlased võõrustavad täna Viimsi meeskonda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi alustas meistrivõistlusi võiduga Audentese üle.
Viljandi alustas meistrivõistlusi võiduga Audentese üle. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistluste kolmandas voorus Viljandi ja Viimsi meeskond.

Viljandi alistas eelmises voorus võõrsil 37:20 Aruküla ning Viimsi/Tööriistamarket oli samuti vastase väljakul 28:25 üle Valga Kävalist.

Viljandi on tänavusest kahest esimesest vastasest jagu saanud keskmiselt 22 väravaga, kuid meeskonna peatreeneri Marko Koksi sõnul on võistkonna mäng olnud rabe ja kaugel sellest, mida ta näha soovib. «Esimesed matšid on näidanud, et meie füüsis on hea, ent soovida jätab pallikäsitsus,» lausus Koks.

Ees seisva mängu tarvis pole viljandlased spetsiaalselt valmistunud. «Tähtis on teravuse loomine ning ladus koostöö,» lisas treener.

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja sõnul pole neil võidukohustust ning see muudab tänase vastasseisu pingevabaks.

Täna peetakse meistriliigas veel kaks mängu. Kehra võõrustab Audentest ning Serviti Aruküla. Tapa ja Valga meeskond peavad kolmanda vooru kohtumise homme Tapa spordikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles