Ehitajad läksid vanalinnas tänavatele kallale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitajad alustasid teisipäeval tööd sellega, et võtsid Varese silla ja Lossi tänava vaheliselt jalgteelt üles kõnniteeplaadid.
Ehitajad alustasid teisipäeval tööd sellega, et võtsid Varese silla ja Lossi tänava vaheliselt jalgteelt üles kõnniteeplaadid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile hommikul asusid töömehed Viljandi vanalinnas Varese silla juures kõnniteeplaate üles võtma. See on kõige esimene osa torutöödest, mille ajal kaevatakse üles suur osa Lossi tänavast.

Järgmise suve lõpuni vältava ettevõtmise kestel vahetatakse välja suur osa vanalinna piirkonna torustikust ning paarile suuremale tänavale ehitatakse ka sajuvete kanalisatsioon.

Kõige suurem töö ootab ees tänavu sügisel, kui kaevatakse lahti Lossi tänav Varese sillast Väike-Turu tänavani. Töid tegeva osaühingu Taskar projektijuht Meelis Raidmaa selgitas, et korraga on lahti umbes paarikümne meetri pikkune kaevik. Kui vanad torud on maa seest välja võetud ning uued asemele pandud, aetakse kaevik taas kinni. Kui üks ristmikuvahe on valmis, asfalteeritakse see ka ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles