Meeste sõitu dikteerisid erksates toonides kohalikud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi mehed võisid kodusel sügiskrossil endale finišis väikest tsirkust lubada. Vasakul on päeva parim juunior Kristjan Johanson, keskel meeste klassi võitja Josten Vaidem ja paremal meeste klassi teine Greg Hallop.
Viljandi rattaklubi mehed võisid kodusel sügiskrossil endale finišis väikest tsirkust lubada. Vasakul on päeva parim juunior Kristjan Johanson, keskel meeste klassi võitja Josten Vaidem ja paremal meeste klassi teine Greg Hallop. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Viljandis Uueveski oru nõlvadel peetud jalgratturite krossivõistlusel tegid kolm viljandlast sõidu, mis lubas neil lõpujoone ületada efektselt kolmekesi koos.

Meeste ja meesjuunioride ühise sõidu lõpetasid koos Josten Vaidem, kes tuli esimeseks meeste arvestuses, Kristjan Johanson, kes pälvis võidu juunioride seas, ning Greg Hallop, kes teenis meeste arvestuses teise koha. Sama trio oli võidutsenud ka päev varem Raplamaal Keavas.

Viljandi rattaklubi korraldusel teoks saanud sügiskrossi rada oli varasemate aastatega võrreldes tehnilisemaks, ent mõnes mõttes ka veidi kergemaks muudetud. Nagu ütles rattaklubi treener Marek Johanson, oli trass kiirem, sest tõusumeetreid oli vähem, lisatud oli aga ratta valitsemise oskust nõudvaid elemente. «Sõitjad leidsid, et seekord oli Keava rada Viljandi omast raskem,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles