Üks igati lõbus neljarattaline

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Citroën C4 Cactuse välimuse juures hakkab silma palju omanäolisi elemente. Kui keegi juhtub autole parklas uksega pihta lööma, kaitseb kummine plastpaneel külge täkside eest.
Citroën C4 Cactuse välimuse juures hakkab silma palju omanäolisi elemente. Kui keegi juhtub autole parklas uksega pihta lööma, kaitseb kummine plastpaneel külge täkside eest. Foto: Karl-Eduard Salumäe / Sakala

Citroëni uuel crossover’ilaadsel autokesel on üks suur pluss: see pole igav.

Lugesin ja vaatasin enne Citroën C4 Cactusest kirjutama asumist läbi nii mõnegi selle mudeli ülevaate ning jõudsin tõdemuseni, et mitmes neist ei joonistunud tolle neljarattalise olemus küllalt hästi välja. See ei ole etteheide. Kõnealuse auto essentsi ongi keeruline sõnadesse valada. Eriti, kui koostada ülevaadet mingi rangelt reglementeeritud vormi järgi.

Väljatoomist väärivaid aspekte on selle kompaktse sõiduki puhul palju. Nii palju, et esimese hooga ei tea kohe, millest alustada. Hakkad kusagilt pihta ja üritad jutuniidistikku luua, kuid ühel hetkel avastad, et oled ummikusse jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles