Angus tekitas Lossi tänavale südaöise järjekorra

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kell lõi laupäeval südaööd, käis Anguse trummar Rauno Vaher esinemispaiga uksel vaatamas, kas on veel palju publikut oodata. Vaatepilt, mis talle avanes, on näha fotol.
Kui kell lõi laupäeval südaööd, käis Anguse trummar Rauno Vaher esinemispaiga uksel vaatamas, kas on veel palju publikut oodata. Vaatepilt, mis talle avanes, on näha fotol. Foto: Rauno Vaher

Laupäeva öösel vastu pühapäeva oli Lossi tänava kõnnitee pikalt ja paksult rahvast täis. Kogu see enda püstihoidmiseks üksteise najale toetuv inimpundar soovis minna Viljandi ansambli Angus viimasele kontserdile enne seda, kui bändi liikmed kaheksaks kuuks puhkusele lähevad.

Ansambel pidi Cheersis lavale astuma südaööl, kuid sel kellaajal oli klubi ukse taga saba, mis ulatus mitu maja edasi, peaaegu maksuameti hooneni.

Anguse bassist Mati Tubli ütles pärast esinemist, et kui nad teada said, kui palju inimesi on veel ukse taga ootel, lükkasid nad kontserdi algusaega edasi, et ikka kõik neid näha saaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles