Hansalistele pakutakse voodikohta rongis

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi raudteejaamas on mitu rööpapaari, millele viie vaguniga rongihotell mahtuda võiks. Siiski tuleb arvestada sellega, et igal õhtul jääb vaksalisse puhkama kaks Elroni mitmevagunilist reisirongi.
Viljandi raudteejaamas on mitu rööpapaari, millele viie vaguniga rongihotell mahtuda võiks. Siiski tuleb arvestada sellega, et igal õhtul jääb vaksalisse puhkama kaks Elroni mitmevagunilist reisirongi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et järgmise aasta juunis Viljandis asetleidvatele rahvusvahelistele hansapäevadele tuleb tuhandeid külalisi ning linnas ja selle ümbruses on juba broneeritud 1500 voodikohta, loodab linnavalitsus majutuskohtade põuda leevendada rongihotelliga.

Pidustused leiavad aset järgmisel aastal 4.–7. juunini ning majutus- ja reisiteenust korraldab neil Tartu osaühing E-Turist Reisibüroo. Selle juhataja Kalle Hansen märkis, et Viljandis on broneeritud kõik majutuskohad, kellega kaubale on saadud: nii hotellid, külalistemajad, automaathostel kui ühiselamud.

Linna majutuskohtade nappusele võivad leevendust tuua aktsiaseltsi Go Rail viis vagunit, millesse saab majutada kuni 180 inimest. Rongihotelli ideele tuli siinne linnavõim ning linnapea Ando Kivibergi sõnutsi saadi Go Raililt roheline tuli läinud nädala neljapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles