Kiri riigikogule pani volikogu juhi nördima

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ehkki mitu tipp-poliitikut on tunnistanud, et avalikku alkoholi pruukimist lubada oli viga, ning kavatsevad seda puudutavad seadusesätted üle vaadata, otsustas Viljandi linnavolikogu neljapäeval, et saadab parlamendile samateemalise manitsuskirja.

Kohalikud rahvaasemikud kiitsid hääletust korraldamata heaks Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esindajate initsiatiivil koalitsiooninõukogus sõnastatud pöördumise, mis rõhutab, et osa inimesi kuritarvitab tänavu juulis kehtima hakanud uut korda, mille kohaselt on alkoholi joomine avalikus linnaruumis lubatud. Kirja lõpetuseks avaldab volikogu lootust, et riigikogu teeb probleemi lahendamiseks seadusesse kiiresti muudatused ehk teisisõnu keelab nimetatud tegevuse taas ära.

Riigivõimu esindajad on viimastel nädalatel üle-eestilistes uudistes korduvalt mõista andnud, et sellekohane töö juba käib, kuid seda tekst ei maini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles