Kas naised suudavad teatri päästa?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarov (vasakul) pani ainuüksi oma lavale ilmumisega publiku naerma, Terje Pennie osatäitmine oli särav ja meeldejääv.
Luule Komissarov (vasakul) pani ainuüksi oma lavale ilmumisega publiku naerma, Terje Pennie osatäitmine oli särav ja meeldejääv. Foto: Jaanus Laagriküll

Ugala astub oma 95. hooajale vastu uuendusmeeleolus: kevadel saab teoks ammu lubatu ja omaaegne Baltikumi moodsaim teatrimaja läheb remonti.

Kuklas tuksub aga minevik. Esimese, Seasaare seltsi maja asemele ehitatud kultuurimaja elab Sakala keskusena küll uut elu, ent aastakümneid Ugala teatrit majutanud Koidu seltsimaja seisukord pole kiita.

Hooaja avalavastus kõlab muutumise plaanidega kokku. Briti näitekirjaniku Peter Quilteri «Eesriie avaneb!» räägib ühe laguneva teatrimaja päästmiseks tehtavatest ponnistustest. Nii vabatahtlikest kui pigem sunnituist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles