Võidukarika teenisid Tarvastu noormehed

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval peetud maakonna koolide jalgpalliturniiril osales üheksa meeskonda. Pildile kogunesid kolme edukama, Tarvastu, Kesklinna ja Jakobsoni kooli võistkonna mängijad.
Esmaspäeval peetud maakonna koolide jalgpalliturniiril osales üheksa meeskonda. Pildile kogunesid kolme edukama, Tarvastu, Kesklinna ja Jakobsoni kooli võistkonna mängijad. Foto: Margit Kurvits

Maakonna koolide kuuenda kuni üheksanda klassi noormehed selgitasid esmaspäeval Viljandi järve äärsel kunstmuruväljakul paremaid jalgpallis.

Tuules ja vihmas peetud turniiril osales üheksa võistkonda ning mänge alustati kahes alagrupis. Loosimise tulemusena alustasid neljases grupis Kesklinna, Tarvastu, Halliste ja Heimtali kool ning viieses grupis Paalalinna, Jakobsoni, Kalmetu, Kirivere ja Kitzbergi kool.

Alagruppidest pääsesid vahemängudele Kesklinna kool kahe võidu ja ühe viigiga, Tarvastu kool kahe võidu ja ühe kaotusega, Jakobsoni kool kolme võidu ja ühe viigiga ning Kalmetu kool kahe võidu, ühe viigi ja ühe kaotusega. Vahemängude järel jätkasid finaalis Tarvastu ja Kesklinna kool ning kolmanda ja neljanda koha peale mängisid Jakobsoni ja Kalmetu kool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles