Pallid hakkavad rohelistel laudadel klõbisema

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal tegi Sakala klubi auhinnaturniiril kaasa 108 lauatennisisti ning meesüksikmängu võitis Aleksandr Smirnov ja naisüksikmängu Kätlin Latt. Sakala parima mängijana lõpetas Rivo Saaremäe kuuendana.
Eelmisel aastal tegi Sakala klubi auhinnaturniiril kaasa 108 lauatennisisti ning meesüksikmängu võitis Aleksandr Smirnov ja naisüksikmängu Kätlin Latt. Sakala parima mängijana lõpetas Rivo Saaremäe kuuendana. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna õhtul Viljandi spordihoones peetav kahe vana tuttava, Viljandi Sakala ja Porvoo Maratoni klubi matš avab lauatennisistide sportliku nädalavahetuse ning ühtlasi hooaja.

Homme jagatakse sealsamas Sakala klubi auhindu ja ülehomme algab Sakala 31. karikasari.

Nagu ütles Sakala juht Peeter Allikoja, ei kavatse klubi oma grand prix’ turniiri ja karikasarja kõrgele upitatud korralduslikku ja sportlikku taset allapoole nihutada, pigem vastupidi. «Auhinnalaud on säravam kui kunagi varem,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles