Endine linnapea taandub sammhaaval poliitikast

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõni päev enne aastataguseid kohalikke valimisi väitlesid kultuurimaja laval toonane Viljandi linnapea Loit Kivistik ja linnapeakandidaat Ando Kiviberg. Nüüd on Kiviberg linnapea ja Kivistik taandub sammhaaval poliitikast.
Mõni päev enne aastataguseid kohalikke valimisi väitlesid kultuurimaja laval toonane Viljandi linnapea Loit Kivistik ja linnapeakandidaat Ando Kiviberg. Nüüd on Kiviberg linnapea ja Kivistik taandub sammhaaval poliitikast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta tagasi Viljandi linnapea kohalt lahkuma sunnitud Loit Kivistik taandub sammhaaval poliitikast. Sel nädalal valis Reformierakonna kohalik piirkond endale tema asemel uue juhi ning lähiajal võib Kivistik lahkuda ka volikogust.

«Kui ma ei saa olla aktiivselt otsustamise juures, siis lihtsalt kaikaga sorkimine mind ei paelu,» selgitas aastataguste valimiste järel Viljandis opositsiooni sunnitud Reformierakonna senine piirkonnaliider. «Opositsioonis ei ole võimalik oma ideid ellu viia ja lihtsalt näägutamise pärast poliitikas olla ei ole mõtet.»

Erakonnast ei lahku

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles