Reipalt lõpetanud rattur pettus oma tulemuses

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
17. SEB Tartu rattamaratoni seitsmendana lõpetanud Josten Vaidem tunnistas, et lootis pjedestaalikohta.
17. SEB Tartu rattamaratoni seitsmendana lõpetanud Josten Vaidem tunnistas, et lootis pjedestaalikohta. Foto: Margus Ansu / Postimees

Ehkki seljataga oli 89 maastikul vändatud kilomeetrit, tundis Josten Vaidem end Tartu rattamaratoni finišis reipana. Tulemus – maratoni seitsmes ja Eesti meistrivõistluste viies koht – valmistas talle aga pettumuse.

Nädalapäevad enne 17. Tartu rattamaratoni Prantsusmaa amatöörklubis hooaja lõpetanud Viljandi klubi kasvandik tunnistas, et lootis pühapäevaselt sõidult medalit ja pjedestaalikohta. Võistlusel, kus selgitati ühtlasi välja tänavused Eesti maastikurattamaratoni meistrid, jõudis parima eestlasena üle lõpujoone Alges Maasikmets. Lõpuprotokolli said tema järele koha Erki Pütsep, Caspar Austa ja Silver Schultz.

Maratoni kaksikvõit läks seekord Lätti. Andžs Flaksis ja Andris Smirnovs selgitasid esikoha omaniku lõpumeetritel. Võitjaks krooniti sekundilise paremusega Flaksis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles