Uue kauba testimine pani õhtuse linna kõmisema

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Paljud viljandlased kuulsid eile õhtul enam kui tunni aja jooksul Viiratsi poolt eri tugevusega pauke ja nägid aeg-ajalt helile järgnevat valguskuma. Tegu polnud sõjaväeliste harjutuste, vaid ilutulestikufirma katsetustega.

Kui Viljandis inimesed vaid kuulsid, siis Viiratsi ja Vana-Võidu elanikud ka nägid eile õhtul kella kaheksa ajal enam kui tunni aja jooksul ilutulestikku, mis tuli osaühingu Arnika lao lähedalt. Ilutulestikukeskuse Arnika juhataja Eduard Tani sõnul testis ettevõte seal oma kaupa.

«Saime kätte suure koguse kaupa ja meil oli vaja tooteid katsetada,» selgitas ta. Igast tootest lasti õhku üks näidis ja seda ka filmiti, et kliendile oleks võimalik pakettide sisu demonstreerida.

Tani sõnul prooviti teisipäeva õhtul väga erinevaid tooteid. Nende seas oli nii tavakasutusse mõeldud väikseid pakette kui professionaalidele sobivaid tooteid. «Tegemist on meie tavapärase tööprotsessiga, sest nagu piimatootja maitseb aeg-ajalt oma toodangut, nii ka meie,» lisas Tani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles