Päästeamet kutsub osalema videovõistlusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loominguvõistlusele saab töid esitada 3. novembrini.
Loominguvõistlusele saab töid esitada 3. novembrini. Foto: Päästeamet

Tänavusel loominguvõistlusel «Tuleohutus puust ja punaseks!» kutsub päästeamet valmistama lühivideot kodusest tuleohutusest.

Loominguvõistlusele saab töid esitada 3. novembrini ning sellele on osalema oodatud kõik huvilised alates 14. eluaastast.

Videokonkursiga tahetakse inimesi suunata loominguliste lahenduste kaudu tuleohutuse üle mõtlema. Võistlus keskendub seekord just kodusele tuleohutusele, et inimesed pööraksid senisest veelgi enam tähelepanu end ümbritsevale keskkonnale ja selle ohutuks muutmisele.

Võistlustööd on oodatud neljas kategoorias alates tikkudega mängimise ohtlikkusest ja lõpetades küttekollete hooldamisega. Täpsemat infot leiab siit  või päästeameti Facebooki lehelt. Võistlustöid saab esitada aadressil http://bit.ly/1rg4Gzd. Videot luues tasub meeles pidada, et kuigi tuleohutus on tõsine teema, on klippides oodatud ka vaimukad lähenemised.

Parimate videote autoritele on preemiaks peegelkaamera, tahvelarvuti või nutitelefon. Lisaks peaauhindadele panevad eripreemiad välja politsei- ja piirivalveamet, haridus- ja teadusministeerium, teaduskeskus Ahhaa, Tallinna loomaaed, Jalo, Teletorn, Energia avastuskeskus, Photopoint ja Viimsi kino. Väärt auhinnaga tunnustatakse ka publiku lemmikut. Kõige tabavamaid videoklippe kasutatakse edaspidi tuleohutuse ennetustöös Facebookis, veebikülgedel või väliüritustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles