Poisid võtsid auhinnalaualt rammusamad palad

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenert Tamm (sinises) on omas võistluskaalus võitnud kõik kolm noorte vabamaadlejate seeriavõistluse «Nublust Nabiks» etappi.
Kenert Tamm (sinises) on omas võistluskaalus võitnud kõik kolm noorte vabamaadlejate seeriavõistluse «Nublust Nabiks» etappi. Foto: Valdeko Kalma

Vabamaadlejad tegid laupäeval Võhma noorte meistrivõistlustel hooajaga algust ning viljandimaalased koorisid turniiri auhinnalaualt rammusama osa, teenides hulga peale neli esimest, kolm teist ja neli kolmandat kohta.

Võhma koolimaja saalis teoks saanud mõõduvõtt oli ühtlasi seeriavõistluse «Nublust Nabiks» kolmas etapp ning meie noortest olid sellel võidukad Rene Talts, Jan Villem Jamnes, Kenert Tamm ja Kevin Aas.

Neist kõige kergemas kaalus alla 23 kilogrammi võidutsenud Rene Talts alustas esimest ringi lätlase Roberts Liepinši seljatamisega. Seejärel teenis ta kindla võidu klubikaaslase Janar Lipsu vastu. Poolfinaalis pidas Rene Talts tasavägise kohtumise tallinlase Robi Kristjuhaniga ja suutis punktidega võita. Esikohamatšis seljatas ta treeningukaaslase Keiro Asu ja jätkab nüüd seeriavõistlust omas võistlusgrupis täiseduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles