Käsipallur võidutses mitmevõistlusel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Toom
Karl Toom Foto: Aivar Hommik

Reedel ja laupäeval Viljandi staadionil peetud maakonna noorte kergejõustiku mitmevõistlusel tegi noormeeste kümnevõistluses parima tulemuse Audentese spordigümnaasiumis käsipalli harjutav Viljandi esindusmeeskonna tagamängija Karl Toom.

A-klassi ehk alla 18-aastaste sekka kuuluv Karl Toom kogus kümnevõistluses 5411 punkti. Kuuest samas grupis  alustanud noormehest oli 5323 punktiga teine Silver Kask Abjast ning 4841 punktiga kolmas Ott Martens Sakala kergejõustiku seltsist.

B-klassi poisse alustas viis ning lõpuni tegi neist selle katsumuse kolm. Parimana lõpetas 4775 punktiga Jakob Univer klubist Staier. Ainsa juuniorina käis staadionil Kevin Basov, kes aga võistluse pooleli jättis.

Tüdrukuid tuli seitsmevõistluse starti kolm, ainsana sai lõpptulemuse kirja Šerelin Zverev. Juunioride eas kergejõustiklane lõpetas 2843 punktiga.

Võistluse protokolliga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles