Kaitseliini pidama saanud Tulevik tegi viigi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmise esiliigamängu peavad viljandlased 28. septmbril kell 16 Viljandi staadionil.
Järgmise esiliigamängu peavad viljandlased 28. septmbril kell 16 Viljandi staadionil. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti jalgapalli meistrivõistluste esiliiga viimast mänguringi kahe järjestikuse kaotusega alustanud Viljandi Tulevik lõpetas pühapäeval Rakveres peetud kohtumise JK Tarvaga väravateta viigiga.

Viimast mänguringi oli Tuleviku esindusmeeskond alustanud kahe kaotusega võõrsil, jäädes 0:3 alla Pärnu Linnameeskonnale ja 2:4 Kiviõli FC Irbisele. Kolmandale mängule mindi Tuleviku klubi juhi Raiko Mutle sõnul ennekõike plaaniga kaitses asjad korda saada.

«Mängus oli meile rohkem positiivset kui negatiivset. Kuigi peaksime tulemusega rahul olema, jäävad kasutamata väravavõimalused kripeldama,» kirjutas Mutle klubi kodulehel.

Tema sõnul täideti Rakveres miinimumeesmärk, sest oma värav hoiti puhtana ning kahes eelmises kohtumises logisenud tagaliinis suudeti seekord korda hoida. «See annab hea platvormi uuteks mängudeks,» lisas Mutle.

Järgmise kohtumise peab Tulevik eeloleval pühapäeval koduväljakul, kus läheb kell 16 vastamisi Tallinna FC Puumaga.

Kuus vooru enne hooaja lõppu paikneb Tulevik turniiritabelis neljandal positsioonil, olles kogunud 45 punkti. Pärnust jääb meeskond maha juba seitsme punktiga, taganttulijad Nõmme Kalju duubel, Kuressare, Rakvere ja Kiviõli jäävad vastavalt 3, 5, 6 ja 7 punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles