Sihtasutus peatab stardi- ja kasvutoetuse taotluste vastuvõtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) peatab ajutiselt 24. septembrist stardi- ja kasvutoetuse taotluste vastuvõtu eelarve täitumise tõttu. Esitatud taotluste seast tehakse otsuseid lähtuvalt taotluste esitamise järjekorrast ja toetusmeetme eelarve jäägist.

Starditoetuse eesmärk on toetada uute alustavate ja väikeettevõtjate käivitamist. Kasvutoetuse puhul on peetud oluliseks ettevõtete kasvu rahvusvahelise konkurentsivõime tõusu kaudu. 2011. aastast on Eesti ettevõtted saanud EAS-ilt starditoetusi enam kui 1200 projekti elluviimiseks ja toetuste kogumaht ületab 6,8 miljonit eurot. Kasvutoetust on saanud rohkem kui 200 projekti toetuste kogumahuga rohkem kui 6,2 miljonit eurot.

EAS plaanib 2015. aasta algul jätkata uuendatud kujul perspektiivikate alustavate ettevõtete toetamist. Stardi- ja kasvutoetuse programme rahastati Eesti riigi eelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles