Laienev park lükkab linlaste aiamaad koomale

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilve Rudissaar tegi oma koomale tõmmatud aiamaal sügistöid, kartulikonks pihus. Selle tööriista valmistas tema sepast onu.
Vilve Rudissaar tegi oma koomale tõmmatud aiamaal sügistöid, kartulikonks pihus. Selle tööriista valmistas tema sepast onu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võhma kortermajade elanikud peavad 12. oktoobriks aiamaadelt saagi ära koristama ja soovi korral püsikud välja kaevama, sest see ala muudetakse linnapargiks.

«Inimesed on siit padrikust juba enamjaolt üle tee kolinud. Seal jäävad aiamaad alles,» rääkis Leili Randmaa, kaevates oma maalappi, mis jääb laieneva haljasala naabrusesse.

«See väike osa jääb maaharijatele,» selgitas Leili Randmaa ja viipas käega suure kase poole. «Vaata, see suur kask – sellest kasest kuni pulgani, mis siin põõsas on, võetakse ära. Maja poole jääb alles,» rääkis ta ning viipas siis teise suunda suurte puude poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles