Ameeriklased ravivad suve lõpu pohmelli

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonny & The Sunsets annab oma Euroopa-tuuri ainsa Baltikumi kontserdi Viljandis Koidu seltsimajas. Bändi ninamees, puitraamidega ­päikeseprille kandev Sonny Smith on fotol vasakul.
Sonny & The Sunsets annab oma Euroopa-tuuri ainsa Baltikumi kontserdi Viljandis Koidu seltsimajas. Bändi ninamees, puitraamidega ­päikeseprille kandev Sonny Smith on fotol vasakul. Foto: Erakogu

Täna teoks saava festivali «Viljandi Music Walk» kõige kaugem külaline, kuuekümnendate stiilis rannapoppi ja USA lääneranniku garaažirokki segav ning kohati lausa kantriks kiskuvat muusikat tegev Sonny & The Sunsets on praegu omas žanris maailma tippude hulgas.

Õhtul astub see hipipealinnaks kutsutava päikeselise San Francisco bänd, kelle mullu ilmunud albumit kiitis kõvasti enamik maailma juhtivaid muusikaväljaandeid, ajahambast puretud ja ebamäärase tulevikuga Koidu seltsimaja veidi tolmusele lavale. Niisiis on meil võimalus osa saada ühe just praegu muusikamaailmas särava tähe ülesastumisest üsna ootamatus geograafilises punktis ja keskkonnas.

Nurgatagused ja kõrvalteed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles