Aastakonverentsil otsitakse teed targemasse tulevikku

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Ettevõtlike Noorte Koja (JCI) aastakonverents „Targalt tulevikku” toob täna ja homme Viljandi Sakala keskusesse haridusteemade üle aru pidama rohkem kui 250 inimest.

Konverentsi peakorraldaja, JCI Viljandimaa koja liikme Elina Tirgo sõnul oli reede hommikul enda osalemisest teada andnud 275 inimest. Neist umbes 40 on viljandimaalased, ülejäänud sõidavad kokku teistest Eesti maakondadest, aga ka välisriikidest.

Ettevõtlike noorte vabatahtliku tööna korraldataval konverentsil esineb ettekannetega mitu Eesti hariduselu arvamusliidrit. Lisaks on Viljandisse kutsutud koolitajaid Saksamaalt, Hollandist ja Soomest. Teiste seas on sel nädalavahetusel Viljandis JCI maailmaorganisatsiooni president Shine Bhaskaran Indiast. Konverents tipneb laupäeva õhtul silmapaistva noore eestlase autasustamisega pärimusmuusika aidas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles