Joosu lõpetas järvejooksude sarja

, Joosu klubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tervisespordiklubi Joosu korraldatud 19. järvejooksu ja 9. kepikõnni sarjas läbiti kuus korda 12-kilomeetrine ring Viljandi järve terviserajal.

Stardiaeg oli osalejate endi valida, jooksu aeg fikseeriti, kuid paremusjärjestust ei määratud. Seega oli üritus hästi sobilik tervisesportlastele.

19 aasta kestel on sellel jooksul osalenud ligi kaks tuhat tervisesportlast. Aktiivsematel on täitunud või hakkab täituma juba 100. ringi ümber Viljandi järve.

Tänavusel kuuel etapil startis 70 jooksjat kokku 182 korral ning 60 kepikõndijat 189 korral. Vanim osavõtja oli 79-aastane. Parima aja 45.55 jooksis Raido Karelson mais.

Vähemalt neli korda lõpetanute osavõtjakaardid muutusid loosipiletiteks, millest igaüks võitis. Kolmapäeval loositi nende vahel spordihoone kohvikus sarja lõpetamisel spordivarustust ja meeneid. Kõiki normitäitjaid polnud kohal ning võidetud auhinna kättesaamiseks tuleks helistada telefonil 510 7439.

Nelja jooksu kokkuvõttes said tänavu kiireima jooksja karika Raido Karelson ja Lilian Estorn.

Mati Tomson

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles