Võhma rallisõitjad tõid Tartust kolmanda koha

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma noored sportlased Jüri Lindmets ja Nele Helü lõpetasid Tartu autoralli veoautode klassis kolmanda kohaga.
Võhma noored sportlased Jüri Lindmets ja Nele Helü lõpetasid Tartu autoralli veoautode klassis kolmanda kohaga. Foto: Aivar Kaljusaar

Nädala eest peetud Tartu rallil, mis oli ühtlasi Eesti meistrivõistluste viies etapp, startis Viljandimaalt Võhmast pärit kaks veoautomeeskonda. Põhjust üle finišipoodiumi sõita oli neist Jüri Lindmetsal ja Nele Helül, kes lõpetasid oma klassis kolmanda kohaga.

Tartus Raekoja platsilt alguse saanud võistluse neljast esimese päeva kiiruskatsest kaks esimest tühistati, sest korraldajad ei saanud ajavõtusüsteemi korrektselt tööle. Kahe arvesse läinud kiiruskatse järel olid Jüri Lindmets ja Nele Helü veoautode klassis üheksandad.

Teise päeva viimases teeninduspunktis tõdes Jüri Lindmets, et masina mootor on kinni poonud, ning arvas põhjuse olevat ventilaatoririhma purunemises, mille tagajärjel kerkis töötemperatuur mõneks ajaks 120 kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles