Lekkiva kilekattega majast on üks rentnik juba pagenud

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul sai linna peaarhitektil Laur Pihelil mõõt täis ning ta otsustas kutsuda politsei. Et ehitustüli lahendamine ei kuulu korravalvurite pädevusse, jätkas ta ehitaja Imre Taela telefonil asjade klaarimist majaomaniku poja Aleksander Laanega.
Eile hommikul sai linna peaarhitektil Laur Pihelil mõõt täis ning ta otsustas kutsuda politsei. Et ehitustüli lahendamine ei kuulu korravalvurite pädevusse, jätkas ta ehitaja Imre Taela telefonil asjade klaarimist majaomaniku poja Aleksander Laanega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sõda kahe leeri vahel, millest ühte kuulub Viljandi linnavalitsus ning teise Tallinna tänav 8 omaniku esindaja Aleksander Laane koos ehitaja Imre Taelaga, läheb järjest ägedamaks.

Seda tõestas ka eilne hommik, mil linna peaarhitekt Laur Pihel tegi koos kolleegidega visiidi ehituskeeluga maja pööningule, kust nad leidsid eest suitsetava ehitaja Imre Taela. Et majal oli endiselt märke ebaseaduslikust ehitustegevusest, otsustas Pihel kohale kutsuda politsei.

«Ma küsin teilt: mitu last peab tellingutelt alla kukkuma ja mitu kuud peab olema linna peatänav ohtlikus olukorras, et te kohale tuleksite?» esitas Pihel mitu korda sama küsimuse häirekeskusele tagasi helistades. Politseinikke aga välja ei saadetudki, sest selliste vaidluste lahendamine pole nende, vaid omavalitsuse pädevuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles