Viljandist tõttavad appi võidumehed

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi rikkebrigaadide kutsevõistlusel tulid viie meeskonna konkurentsis parimaks Viljandi mehed Viljar Kahu (fotol) ja Vahur Kiisler. Puhkusel olevale kolleegile toimetas Kahu üleeile ka võidumedali kätte ning rändkarikas seisab elektrikul kapi peal.
Elektrilevi rikkebrigaadide kutsevõistlusel tulid viie meeskonna konkurentsis parimaks Viljandi mehed Viljar Kahu (fotol) ja Vahur Kiisler. Puhkusel olevale kolleegile toimetas Kahu üleeile ka võidumedali kätte ning rändkarikas seisab elektrikul kapi peal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui kellelgi Viljandimaal elekter ära läheb, tulevad talle appi Eesti parimad elektrikud. See sai selgeks Elektrilevi ettevõttesisestel võistlustel.

«Kiiremini ja paremini meil enam ei saa,» sõnas Elektrilevi rikkebrigaadide kutsevõistluse peakorraldaja Aare Eiche.

Viljar Kahu, kes koos Vahur Kiisleriga  kutsevõistluselt Viljandisse esikoha tõi, ütles, et see päev oli paras higistamine. «Hoo ja hoobi vahet ei olnud, aga mööda panna seal ka eriti ei tahtnud, sest elektrik saab eksida ainult ühe korra,» ütles Kahu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles