Kooliküsitlus tehti kodurahu huvides

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna kooli direktor Aavo Soopa julgustab õppeasutusi lisavaheajaga katsetama, viidates teiste koolide positiivsetele tulemustele.
Kesklinna kooli direktor Aavo Soopa julgustab õppeasutusi lisavaheajaga katsetama, viidates teiste koolide positiivsetele tulemustele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna õhtul kogunevad Kesklinna kooli õpilaste vanemad üldkoosolekule, et veel kord vaagida sellest õppeaastast kehtima hakanud vaheaegade korra poolt- ja vastuargumente.

Nüüdseks on tehtud kõikide klasside õpilaste vanemate seas küsitlus ning selle tulemused avaldatakse koosolekul. Kesklinna kooli direktori Aavo Soopa ütlemist mööda tehti see kodurahu huvides. Tulemused näitasid, et enamik vanemaid siiski soosib uut korda ning alla kümne protsendi on selle vastu.

Paalalinna koolis olid tulemused risti vastupidised. Paalalinna kooli direktor Aavo Palo märkis, et tänavu septembris tehtud küsitlusel ei pooldatud uut vaheaegade süsteemi. «Umbes kümme protsenti vanematest soovib lisavaheaega ning ülejäänud pole sellest huvitatud,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles