Tulevik kaotas Pärnus mängu

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku meeskond (sinistes särkides) pidi reedel Pärnus tunnistama sealse Linnameeskonna paremust ning konkurendi ka turniiritabelis endast mööda lubama.
Tuleviku meeskond (sinistes särkides) pidi reedel Pärnus tunnistama sealse Linnameeskonna paremust ning konkurendi ka turniiritabelis endast mööda lubama. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi esinduskoosseis alustas esiliiga viimast mänguringi 0:3 kaotusega Pärnu Linnameeskonnale.

Pärnusse mängule läks Viljandi võistkond turniiritabeli iseseisvate klubide arvestuse liidrina, ent mitme põhikoosseisu mängijata. Kõigis kolmes selle hooaja varasemas omavahelises kohtumises Tulevikule alla jäänud Linnameeskond kasutas seda oskuslikult ära ja võttis veenva revanši.

Kohtumise võitja otsustasid suuresti koduvõistkonna 13. ja 15. minutil löödud kaks kiiret väravat, mis said võimalikuks markeerimisvigade tõttu Tuleviku kaitseliinis. Kaheväravalises kaotusseisus suutis Viljandi meeskond nii avapoolaja keskel kui teise poolaja algul vastastele päris tugeva surve peale panna, ent rünnakute suhteline aeglus ja ühekülgsus ei võimaldanud nende kaitseliini ja väravavahti kordagi lõplikult üle mängida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles