Arendaja asub kesklinnas koleda krundi kallale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaani kohaselt peaks see armetus seisus pisike hoone linnapildist kaduma järgmisel suvel ning selle asemel kerkima kolmekorruseline maja äripindade, kunstigalerii ja üürikorteritega.
Plaani kohaselt peaks see armetus seisus pisike hoone linnapildist kaduma järgmisel suvel ning selle asemel kerkima kolmekorruseline maja äripindade, kunstigalerii ja üürikorteritega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui ettevõtja Laur Kivistiku augustis raekotta jõudnud plaan teoks saab, kaob Viljandi vanalinnast lagunev pisike majake, mille lapsed kümme aastat tagasi triibuliseks värvisid, ning valmib kolmekorruseline ärihoone kunstigaleriiga.

Kinnisvaraettevõtja Laur Kivistik sai Tartu ja Posti tänava vahel laiuva suure kinnistu omanikuks paar aastat tagasi. Nüüd on tal tekkinud mõte kesklinna südames asuv maatükk teenima panna. Plaan näeb ette, et linnasüdamesse kerkivad ärihoone koos korteritega ja viis imetillukest eramaja.

Suund üüriturule

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles