Viljandi vald ootab osalema Saarepeedi mägede jooksule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi valla seeriajooksus on varem peetud kolm võistlust, neist viimane sai augustis teoks Viiratsis.
Viljandi valla seeriajooksus on varem peetud kolm võistlust, neist viimane sai augustis teoks Viiratsis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval saab teoks esimene Saarepeedi Mägede jooks, mis kuulub tänavu käivitatud Viljandi valla seeriajooksude kavva ning on selle viimane osavõistlus.

Saarepeedi Mägede jooksu põhidistantsi pikkus on viis kilomeetrit. Selle start antakse pühapäeval kell 12 Varesemägedest ning finiš on Saarepeedi rahvamaja ees.

Osalejate eelregistreerimine internetis Viljandi valla kodulehel lõpeb 20. septembril kell 12. Pühapäeval saab end põhijooksule kirja panna kella 9.30–11 võistluskeskuses Saarepeedi rahvamaja ees ning kella 11.15–11.45. stardipaigas Varesemägedes.

Jooksjate kõrval on viiekilomeetrisele rajale oodatud kepikõndijad. Ürituse kavva kuulub ka kaks lastele mõeldud distantsi. Kell 11 Saarepeedil algavatel lastejooksudel saavad 3–6-aastased lipata 350-meetrisel rajal ning 7–12-aastased 700-meetrisel ringil.

Korraldajate kinnitust mööda on soovijatel Saarepeedil asuvast võistluskeskusest võimalik starti pääseda selle tarvis kohale kutsutud valla bussiga.

Viljandi valla seeriajooksus on varem peetud Staieri talvejooks, Holstre-Paistu maanteejooks ning Viiratsi Kolme Tamme jooks. Valla rahvatervise- ja spordispetsialist Anne Freimuthi kinnitust mööda on seni kõik etapid kaasa teinuid kolm inimest: Margus Koor, Olav Paris ja Šerelin Zverev.

«Ootame ikka kõiki jooksusõpru kaasa lööma,» rõhutas Freimuth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles