Suvine suurvihm tegi lossimägedes kahju 8442 euro eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu 6. juuli õhtul tabas Viljandit erakordselt tugev sadu, mis tegi mitmel pool suurt kahju. Kõige suurem uputus oli Jakobsoni tänaval.
Tänavu 6. juuli õhtul tabas Viljandit erakordselt tugev sadu, mis tegi mitmel pool suurt kahju. Kõige suurem uputus oli Jakobsoni tänaval. Foto: Marko Saarm / Sakala

Juuli algul Viljandi kesklinna tabanud paduvihma tagajärgede likvideerimine läks ainuüksi lossimägedes maksma üle 8000 euro. Sellele summale pole liidetud kahjusid, mida vihm mujal linnas põhjustas.

Esmaspäevasel istungil andis linnavalitsus majandusametile reservfondist 8422 eurot, sest just nii palju läks maksma 6. juulil linna tabanud suure saju kahjude kõrvaldamine lossimägedes. «Selle raha eest tehti ka niinimetatud arstimistöid, et tulevikus vihmavesi sellist kahju teha ei saaks,» selgitas majandusameti juht Reevo Maidla.

Nii kaeti lossimägedes üks kõnniteelõik munakividega ning ehitati pikemaks renn, mis juhib pärimusmuusika aida taga vett orgu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles