Kesklinnas tähendab sügise saabumine torutööde algust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kesklinnas alles valmistutakse torutöödeks, siis Männimäel need lõpevad. Eile kaevasid ehitajad seal üheks päevaks kraave läbi Riia maantee ning paigaldasid sinna soojatorud. Kesklinna torutööd toovad ehitajad tänavatele mitmeks kuuks.
Kui kesklinnas alles valmistutakse torutöödeks, siis Männimäel need lõpevad. Eile kaevasid ehitajad seal üheks päevaks kraave läbi Riia maantee ning paigaldasid sinna soojatorud. Kesklinna torutööd toovad ehitajad tänavatele mitmeks kuuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui kõik load korda saavad, hakatakse juba järgmisel nädalal Varese silla juures Lossi tänavat kaevama, et ehitajad saaksid sinna alla uut torustikku panna. Keset sügist jõuavad nad ka Tallinna tänavale.

Varasematel aastatel on sügise algus tähendanud toru- ja teetööde lõppu, kuid tänavu on Viljandis vastupidi. Peatänavate üleskaevamine alles algab ning see lõpeb ehk aastavahetuse paiku.

Lõpptähtaeg on järgmise aasta juulis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles