Üks koni võttis tugitooli, järgmine maja

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elumaja muutus tulekahjus kasutuskõlbmatuks.
Elumaja muutus tulekahjus kasutuskõlbmatuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeva lõuna ajal teeb Indrek Puusild koristustöödesse pausi ja vaatab oma ema maja, mis vähem kui 24 tunni eest tules elamiskõlbmatuks muutus. «Üks väike koni võib teha palju kurja,» nendib ta käsi laiutades.

Laupäeval oli pidu. Siis tulekahju. Nüüd on ülemine korrus söestunud, katust pole ollagi. Alumisel korrusel tuli nii suurt kahju ei teinud, kuid seal on kõik kustutusveest läbi ligunenud. Ka teisel korrusel meenutab ühe toa põrand basseini – tundub hea lagi olevat, et nii hästi vett peab. Hävinud paistab olevat peaaegu kõik peale õunamahlalaadungi, mis kolmeliitristes purkides murul seisab.

Puusillal on otsa ees marrastatud laik. Selle sai ta oma sõnul siis, kui juba põlevasse majja läks ja trepist alla kukkus. Ent seda hetke, mil leegid toas lahvatasid, ei märganud õieti keegi, sest kõik olid väljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles