Karksi-Nuia mees jooksis korvpalliga Guinnessi rekordi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Number 84 all lõpetas pühapäeval Tallinna maratoni Joosep Mooses. Karksi-Nuiast pärit mees läbis korvpalli põrgatades 42,2 kilomeetrit ajaga 3:14.57, millega ta sai sel alal Guinnessi rekordi omanikuks.
Number 84 all lõpetas pühapäeval Tallinna maratoni Joosep Mooses. Karksi-Nuiast pärit mees läbis korvpalli põrgatades 42,2 kilomeetrit ajaga 3:14.57, millega ta sai sel alal Guinnessi rekordi omanikuks. Foto: Erik Prozes / Postimees

Pühapäeval jooksis Joosep Mooses Tallinna maratonil korvpalli põrgatades end ajaga 3:14.57 Guinnessi rekordi omanikuks. Karksi-Nuiast pärit noormees on nii korvpalli kui kergejõustikuga tegelnud peaaegu terve elu.

Korvpalli on Mooses oma sõnutsi vahelduva eduga mänginud teisest või kolmandast klassist saati ja Eesti kahevõistlejate meeskonnas massööri-füsioterapeudina töötades on suusalaagrites jätkunud aega pikamaajooksuks mahtu koguda.

«Nii et kogu aeg on käsi pulsil ja jalg soe,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles