Noorte ettevõtmine nakatab põngerjaid teaduspisikuga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mudilased olid Kolme Põrsakese esindaja Gunnar Mändmetsa teadusetendusest vaimustuses, sest said ka ise käe külge ja nina auru sisse panna.
Mudilased olid Kolme Põrsakese esindaja Gunnar Mändmetsa teadusetendusest vaimustuses, sest said ka ise käe külge ja nina auru sisse panna. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeva õhtupoolikul istus väike kamp lapsi koos vanematega Viljandi Mesimummu lasteaia alumise korruse saalis ning piidles võõrast noormeest, kes oli ruumi keskele lauale asetanud kausikesi, klaase ja veekeetja. See oli teadusteatri Kolm Põrsakest esindaja Gunnar Mändmets, kes nende ees üsna ebaharilikuks etenduseks valmistus.

Varsti lausus artist täiskasvanutele mõned selgitussõnad ja kutsus teadusringi kogunenud lapsed lauale ligemale. Nood virgusid nagu nõiaväel.

«Kas see plahvatab?» päris üks neist õhinal, kui Gunnar Mändmets, kinnas käes, valgest konteinerist kuiva jää graanuleid välja tõstis. Too selgitas, mis asi see on ning andis lubaduse, et peagi saab tõesti kõmakat kuulda. Põnnidele niisugune tõotus meeldis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles